عمومی

همه چیز راجب دانشگاه های پردیس بین الملل

از بین دانشگاه های سراسری کشور که فعالیت دارند، دانشگاه های پردیس خودگران نیز هستند که در مقابل دریافت هزینه به شکل با آزمون و بدون آزمون اقدام به پذیرش دانشجو می کنند.

شرایط پذیرش دانشجو در دانشگاه های پردیس در بعضی از رشته‌ها و دانشگاه‌های مختلف، متفاوت می‌باشد.

شرایط ثبت نام در دانشگاه پردیس بین الملل، در سال‌های اخیر به خاطر تغییراتی که در شرایط پذیرش بدون آزمون رشته های پیراپزشکی رخ داده است، از تحولاتی برخوردار گشته.

بنابراین و با توجه به شرایط موجود، داوطلبان تحصیل در این دانشگاه ها می‌توانند نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند.

رشته‌های دانشگاه پردیس در گروه‌ های آزمایشی مختلف نیز متفاوت می‌باشد.

نحوه ثبت‌ نام و زمان ثبت نام در دانشگاه پردیس خودگردان:

ثبت نام دانشگاه های پردیس خودگردان طبق قوانینی که در سازمان سنجش تعیین شده است، انجام می ‌شود.

در بعضی از رشته ها ی این دانشگاه ها بدون کنکور و در برخی دیگر به واسطه کنکور سراسری می باشد.

شرایط این دانشگاه ها در زمان ثبت نام همراه با دفترچه سازمان سنجش ارائه می ‌شود. این شرایط و ضوابط نیز در دفترچه ثبت نام به‌ صورت کامل و دقیق نوشته شده است.

پذیرش بدون کنکور در دانشگاه پردیس بین الملل بر اساس سوابق تحصیلی انجام می گیرد.

میزان تاثیر این سوابق و شرایط در این مدل دانشگاه از مواردی است که به هنگام ثبت نام باید آن را مد نظر قرار دهید.

شرایط ادامه تحصیل در رشته های بدون کنکور در دانشگاه پردیس بین الملل

پذیرش داوطلبانی که امتحان نهایی داشته اند، از طریق معدل کتبی دیپلم و متقاضیانی که دیپلم فنی و حرفه ای دارند از طریق معدل کل دیپلم انجام می گردد.

افرادی که دارای دیپلم در رشته های (ریاضی، انسانی، تجربی، زبان و هنر) هستند و داوطلبان فنی و حرفه ای یا داوطلبان کار و دانش نظام قدیم در صورتی که مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی دارند، می توانند نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته در این دانشگاه اقدام نمایند.

دانشجویانی که در حال حاضر در دانشگاه های سراسری شرکت می کنند و قصد دارند که در ورودی مهر دانشگاه های پردیس به صورت بدون کنکور انتخاب رشته نمایند، باید تا تاریخ ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ انصراف خود را به دانشگاه اعلام کنند.

شرایط ادامه تحصیل در رشته های با کنکور دانشگاه های پردیس

یکی دیگر از روش هایی که به وسیله ی آن می توان در این دانشگاه ها ادامه تحصیل داد شرکت در آزمون های دانشگاه پردیس است که از شعب دانشگاه های سراسریبه حساب می آید.

پذیرش در بعضی از رشته های مهم مثل پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه های پردیس، فقط از طریق شرکت در کنکور امکان پذیر است.

افرادی که دارای مدرک کاردانی یا فنی و حرفه ای هستند، یا مدرک پیش دانشگاهی در رشته های نظری دارند می توانند در زمان مشخصی که اعلام می شود در کنکور سراسری شرکت کرده و رشته مورد علاقه خود را در دانشگاه های پردیس انتخاب نمایند.

داوطلبانی که می خواهند در رشته های با کنکور دانشگاه پردیس ادامه تحصیل دهند جهت پذیرش برای ادامه تحصیل در نیمسال اول باید تا شهریور ۱۴۰۱ و برای پذیرش در نیمسال دوم این دانشگاه ها باید تا بهمن ۱۴۰۱ فارغ التحصیل شده باشند.

شهریه دانشگاه‌ های پردیس چگونه است؟

یکی از معضلات بزرگی که دانشگاه های پردیس برای دانشجویان ممکن است داشته باشد، شهریه زیاد این دانشگاه نسبت به دیگر دانشگاه‌های کشور است.

سوالی اینجاست که این تفاوت شهریه به چه میزانی است؟ در حقیقت نمیتوان پاسخ مشخصی به این سوال دارد اما به صورت کلی پاسخ این سوال این است که این شهریه در دانشگاه های پردیس مختلف و در رشته‌های مختلف، متفاوت است و بستگی به انتخاب شما در رشته و دانشگاه موردنظرتان دارد.

لیست دانشگاه های پردیس بین الملل:

دانشگاه زابل( محل پردیس زابل)

شریف( محل پردیس کیش)

دانشگاه تهران( محل پردیس کیش)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *