عمومی

۶ راهکار برای موفقیت درانجام تکالیف

۶ راهکار برای موفقیت درانجام تکالیف

۶ راهکار برای موفقیت درانجام تکالیف  

یکی از مهم ترین و حساس ترین دوران زندگی هر انسانی ، ورود به دوره دبستان و آغاز تحصیلات رسمی است. همان روزهایی که چارچوب های قانون ، شکوفه لبخند کودکان را در در فضای تخته سیاه کلاس کمرنگ می کند و چه مداد هایی که در دفتر های سفید چهل برگ ، چشم انتظار هستند.و اما ۶ راهکار شگفت انگیز به والدین برای مدیریت بهتر دانش آموزان در انجام تکالیف:

۱-علاقمند کردن کودکان به تکالیف مدرسه.

مهم ترین نکته ای که والدین باید به آن توجه کنند، مدت زمان مفیدی است که برای انجام تکالیف لازم است. این زمان برای سنین مختلف و بسته به شرایط دانش آموز متفاوت است.

به صورت میانگین تکالیف کودکان، فقط ۱۰ تا۲۰ دقیقه اول تا سوم ابتدایی و ۱۰ تا ۵۰ دقیقه دوره دوم ابتدایی زمان می برد.

۲-مستقل بودن کودک در انجام تکالیف .

توجه داشته باشیم که قبل از دخالت مستقیم در تکالیف کودکان، باید ببینیم که اصلا نیازی به ما دارند یا خیر؟

گاهی باید قبول کنیم که کودکان ، خودشان دوست دارند تمام کارهایشان را انجام دهند.

۳-کمک کردن به کودک در هنگام عصبانیت ممنوع.

هنگاهی که عصبانی هستید ، به هیچ وجه کمک نکنید، زیرا به صورت ناخود آگاه تمام عصبانیت خود را روی کودک خالی می کنید و اعتماد به نفس کودک را نابود می کنید.

۴- استفاده مکرر از پاک کن ممنوع.

این کار ماننده یک جنایت است که ، والدین پاک کن به دست بالای سر کودک می ایستند و هرچه را که او اشتباه می نویسد را پاک می کنند. یادمان باشد که اشتباهات کودکان ارزشمند تر از مواردی درستی است که او می نویسد.

۵-به سبک نوشتن کودکلان احترام بگذاریم.

برخی از کودکان دوست دارند که در هنگام انجام تکالیف، تکان بخورند، شعر بخوانند و یا… در سال های اولیه ابتدایی این رفتارها تاحدودی طبیعی است.

۶- تشویق بیش از اندازه کودکان ممنوع.

تشویق زیاد باعث افزایش تنبلی می شود، و کودکان دیگر علاقه ای به انجام تکالیف ندارند، یعنی کودک رفته رفته انگیزه اش را از دست می دهد و به نوعی رشوه گیر می شود.

مهم ترین امر، توجیه کودک برای مسئولیت پذیری است. کودک باید متوجه شود که پذیرش مسئولیت و انجام درست آن ، بیشترین منفعت را برای خود او می رساند و اورا درمسیر موفقیت کوشا تر می کند. یادمان هم باشد فشار زیاد بر کودک، اورا دلزده خواهد کرد. پس بازخورد های مثبت کودک را همیشه به او یاد آوری کنیم.

نویسنده:زهرا مومنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *